dilluns, 24 de març del 2014

DOCUMENTS

DOCUMENTACIÓ QUE HAURAN DE PRESENTAR  LES EMPRESES:


1- Les empreses hauran de presentar original i còpia de l´annex B.  Aquest document s´haurà d´emplenar i signar per les empreses. Altrament, s´haurà d´enregistrar com a registre d´entrada al nostre centre.

2. La nostra institució aporta una còpia de l´annex C amb l´avaluació de riscos propis que poden patir els treballadors al nostre centre. Totes les empreses hauran de retornar aquest document degudament signat.

També hauran d´aportar un document on constin els riscos que es poden donar com a conseqüència de la realització de la seva feina.

3. També lliurem els annexos D i E. Totes les empreses els hauran de lliurar degudament emplenats.

En aquells casos en què l´activitat empresarial presenti riscos de caràcter especial i que puguin afectar a la comunitat educativa, llavors caldrà presentar aquests documents al Servei de Prevenció de Riscos Laborals de la Generalitat, per a que indiqui quines hauran de ser les mesures oportunes a adoptar.

4. Quan en el centre es realitzin obres RAM, les empreses també hauran d´emplenar i retornar degudament signat  l´annex A.

5. En el cas que el personal del centre tingui accés a la zona de treball on s´estan realitzant les obres RAM, llavors també hauran d´omplir, signar i retornar els documents B, C, D i E  de manera obligatòria.


MOLT IMPORTANT:


LA DATA MÀXIMA DE PRESENTACIÓ D´AQUESTS DOCUMENTS ÉS  FINS EL 
30  D´ABRIL DE 2014.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada