dilluns, 24 de març del 2014

INSTRUCCIONS

      INSTRUCCIONS D´EVACUACIÓ PEL PERSONAL DE LES EMPRESES


Quan el personal de les empreses estigui desenvolupant la seva activitat professional al nostre centre de treball, en cas d´alarma  per perill imminent o per simulacre, haurà d´actuar de la següent manera:


-          Si és ell/a  qui detecta el perill, haurà d´avisar a les conserjes o a qualsevol persona de l´equip directiu, el més aviat possible, per a que faci sonar l´alarma.

-          En cas d´alarma per perill imminent o per simulacre quan estiguin treballant dins d´un aula, hauran de seguir totes les indicacions  que hi ha penjades a les mateixes, amb l´objectiu d´orientar-los adequadament cap a les escales de sortida, seguint el camí fixat  al plànol que podran trobar a cada espai del centre.

-          Si en el moment de sonar l’alarma algun treballador està desenvolupant la seva activitat laboral  fora de les aules,  seguirà els  alumnes dels grups del voltant fins la sortida i romandrà amb ells a les pistes esportives.

-          Si en el moment de sonar l’alarma algun treballador està desenvolupant la seva activitat laboral  fora de les aules i són dies en els que no hi ha activitat docent al centre, llavors es limitarà a seguir les indicacions dels plànols que hi ha penjats a cadascuna de les plantes.

-          Els objectes personals i de treball s´han de deixar  a l’aula o a l´espai en el que s´estigui treballant  per a no entretenir-se gens a l’hora de sortir i realitzar l´evacuació del centre.

-          Ho faran serenament, sense córrer i sense tornar mai enrere.

-          Una vegada concentrats a les pistes esportives no es mouran del lloc i faran grup amb els  professors i alumnes fins que el Director doni el vist i plau per tornar a ocupar el centre,  una vegada superat el perill. En el supòsit de que sigui un simulacre, no es mouran del lloc fins que el Director del centre el doni per enllestit.

-          Un cop superat el perill o enllestit el simulacre,  es retornarà a l’espai de treball inicial  pel mateix camí que s’havia  seguit  per a  l’evacuació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada